Za poplavljene privrednike iz Doboja šest miliona KM

Bez autora
Aug 15 2015

Ministarstvo finansija Republike Srpske isplatilo je danas, na osnovu odluke Upravnog odbora Fonda solidarnosti, šest miliona KM privrednicima sa područja Doboja koji su pretrpjeli posljedice poplava koje su u maju prošle godine zadesile Republiku Srpsku. Izbor privrednih subjekata koji su pretrpjeli štetu, kao i pojedinačne iznose koji su isplaćeni, utvrdilo je Udruženje privrednika "15. maj" iz Doboja, saopšteno je iz resornog ministarstva. Upravni odbor Fonda solidarnosti utvrdiće na sličan način i iznose za pomoć i u ostalim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj. Spisak privrednih subjekata sa područja Doboja, kao i ukupni iznosi isplaćenih sredstava, dostupni su na internet stranici Ministarstva finansija.

Ministarstvo finansija Republike Srpske isplatilo je danas, na osnovu odluke Upravnog odbora Fonda solidarnosti, šest miliona KM privrednicima sa područja Doboja koji su pretrpjeli posljedice poplava koje su u maju prošle godine zadesile Republiku Srpsku.

Izbor privrednih subjekata koji su pretrpjeli štetu, kao i pojedinačne iznose koji su isplaćeni, utvrdilo je Udruženje privrednika "15. maj" iz Doboja, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Upravni odbor Fonda solidarnosti utvrdiće na sličan način i iznose za pomoć i u ostalim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

Spisak privrednih subjekata sa područja Doboja, kao i ukupni iznosi isplaćenih sredstava, dostupni su na internet stranici Ministarstva finansija.

Na sastanku privrednika, ministara u Vladi i gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića, koji je, na inicijativu predsjednika Republike Milorada Dodika, održan 19. maja u Doboju, dogovoreno je da za privrednike koji su imali štete od poplava bude izdvojena pomoć u iznosu od šest miliona KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik